Søg
 

​Arrangementer

Her finder du en oversigt over alle Region Sjællands arrangementer.


Alle arrangementer

Dato
Titel
Kategori
Sted
Pris
28.02.17
Se mere
Uddannelsesmesse på Nykøbing F. Sygehus

Nykøbing F. Sygehus holder den årlige uddannelsesmesse tirsdag den 28. februar kl. 16.00 – 18.00.

Sundhed
Nykøbing F
Gratis
01.03.17
Se mere
Skam og skyld: selvmord, selvmordsforsøg og selvmordstanker

Alle oplever kriser i livet. For nogle fører de til selvmords- tanker, -forsøg og måske endda selvmord. Inden da vil der ofte være en række tegn på mistrivsel, og mange kan derfor hjælpes i tide.

Sundhed
Ringsted
Gratis
06.03.17
Se mere
ADHD: hvad med skole og uddannelse?

En hverdag med skole og uddannelse, hvor man skal sidde stille og koncentrere sig, kan være svær at komme igennem, hvis man har ADHD. Arrangementet sætter fokus på de særlige udfordringer, ADHD kan give i forhold til uddannelse.

Sundhed
Køge
Gratis
08.03.17
Se mere
Angst hos børn

​Angst er en normal følelse, som støtter os i at undgå farer, eller som gør, at vi kan yde vores bedste i pressede situationer. Korte perioder med angst er almindelige hos børn og kan opleves forskelligt alt efter barnets alder.

Sundhed
Nykøbing F
Gratis
14.03.17
Se mere
Autismespektrumforstyrrelse: uddannelse og ungdomsliv?

Når man har autisme kan det være svært at gå i skole, at tage en uddannelse og i det hele taget at leve et børne og ungdomsliv med de krav og forventninger der føger med. Arrangementet sætter fokus på de udfordringer, der følger med.

Sundhed
Roskilde
Gratis
20.03.17
Se mere
Viden om spiseforstyrrelser

Det anslås, at ca. 35.000 mennesker er ramt af enten anoreksi eller bulimi i Danmark. Til arrangementet kan du blive klogere på de mest udbredte former for spiseforstyrrelser.

Sundhed
Ringsted
Gratis
23.03.17
Se mere
Fantasi eller virkelighed?

En psykose er en psykisk tilstand, hvor opfattelsen af virkeligheden ændrer sig, så man for eksempel oplever, at tankerne forandrer sig, eller at der er en, der er ude efter én. Bliv klogere på, hvad der kendetegner en psykose.

Sundhed
Holbæk
Gratis
30.03.17
Se mere
Køn og depression

Symptomerne på depression kan være forskellige hos kvinder og mænd. Ved arrangementet sættes der fokus på forskelle og ligheder, symptomer og behandling for depression hos mænd og kvinder.

Sundhed
Kalundborg
Gratis
04.04.17
Se mere
Glaspigen" - skrøbelig, skærende, skør

Arrangement med Karin Dyhr, forfatter til bøgerne "Glaspigen" og "Bag om borderline".

Sundhed
Faxe
Gratis
27.04.17
Se mere
Et liv med demens

Når et menneske får en demenssygdom, rammes hele familien. Arrangementet sætter fokus på symptomer og behandlingsformer samt de udfordringer, man ofte møder som pårørende til en person med demens.

Sundhed
Asnæs
Gratis