Søg
 

​Arrangementer

Her finder du en oversigt over alle Region Sjællands arrangementer.


Alle arrangementer

Dato
Titel
Kategori
Sted
Pris
30.03.17
Se mere
Køn og depression

Symptomerne på depression kan være forskellige hos kvinder og mænd. Ved arrangementet sættes der fokus på forskelle og ligheder, symptomer og behandling for depression hos mænd og kvinder.

Sundhed
Kalundborg
Gratis
04.04.17
Se mere
Glaspigen" - skrøbelig, skærende, skør

Arrangement med Karin Dyhr, forfatter til bøgerne "Glaspigen" og "Bag om borderline".

Sundhed
Faxe
Gratis
27.04.17
Se mere
Et liv med demens

Når et menneske får en demenssygdom, rammes hele familien. Arrangementet sætter fokus på symptomer og behandlingsformer samt de udfordringer, man ofte møder som pårørende til en person med demens.

Sundhed
Asnæs
Gratis
03.05.17
Se mere
Angst og stress

Arrangementet sætter fokus på sammenhængen mellem angst og stress, på symptomer og behandlingsmuligheder og hvad du selv kan gøre, hvis du lider af angst eller stress.

Sundhed
Næstved
Gratis
16.05.17
Se mere
Gale tip til geniale bøger

Kom og hør, hvilken forskel bøger kan gøre. Bliv inspireret og få ”Gale tip til geniale bøger”, når Holbæk Bibliotek, PsykInfo og EN AF OS sætter fokus på litteratur og psykisk sygdom.

Sundhed
Holbæk
Gratis
18.05.17
Se mere
Oringeløbet - det nye Pynten Rundt

Løb, gang, sandwich og levende musik - det er nogle af ingredienserne i Oringeløbet, hvor vi igennem motion skaber åbenhed om psykisk sygdom.

Sundhed
Vordingborg
50,- pr. person indbetales på konto: 5067-3243130 (Jyske Bank)
22.05.17
Se mere
Retspsykiatri - patient eller indsat?

​I Danmark straffer vi ikke kriminalitet, når den er begået i tilstand af sindssyge. Til arrangementet kan du høre om de forskellige perspektiver i retspsykiatriens arbejde og få et indblik i at være pårørende til en retspsykiatrisk patient.

Sundhed
Slagelse
Gratis
30.05.17
Se mere
Recovery i et fællesskab

Kan fællesskab blive et vendepunkt i et sygdomsforløb? Hvordan kan andres erfaringer være med til at gøre en forskel? Det kan du få svar på, når arrangementet med afsæt i erfaringer fra Recovery Højskolen sætter fokus på recovery og fællesskab.

Sundhed
Jyderup
Gratis