Nyheder og presse om forskning

Find nyheder og pressemeddelelser om forskning i Region Sjælland.

Første professor i ortopædkirurgi på Sjællands Universitetshospital

10.01.18

Forskere på Sjællands Universitetshospital bag banebrydende opfindelse til hoved-halskræft

I starten af 2018 indfører Sjællands Universitetshospital som de første det nye avancerede skanningsudstyr i form af en halskrave, som kan give mere præcise billeder og diagnose - og dermed mere præcis behandling for patienter med hoved- halskræft.
13.12.17

Ny Visions- og Udviklingsplan for Psykiatrien Region Sjælland

Rammerne for visionerne for de næste seks år er med den nye Visions- og Udviklingsplan for Psykiatrien Region Sjælland sat. Visions- og Udviklingsplanen for Psykiatrien 2018-2023 bygger videre på Regionsrådets Visions- og handlingsplan 2014-2017.
12.10.17

Vækstpartnerskabsaftale skal styrke uddannelse og digitalisering i Region Sjælland

Regeringen og Vækstforum Sjælland har indgået en ny vækstpartnerskabsaftale, der skal fremme digitalisering og sikre nye muligheder for uddannelse, der er målrettet erhvervslivets behov.
30.08.17

Ét tryk og vagtplanen er klar

Region Sjælland er nu klar med den første automatiserede vagtplan, som i første omgang skal testes på en læge- og sygeplejeafdeling på Nykøbing Falster Sygehus. Det vil give personalet mere tid til patienterne og mere tid til udvikling og forskning.
24.08.17

​​​​

03.04.14
13.11.17

Produktion, Forskning og Innovation (PFI)

Følg os på Facebook, LinkedIn og Twitter.

Nyhedsbreve om forskning

Sygehusene 2022

Ny sygehusstruktur skal realiseres frem til 2022.