Nyheder og presse om forskning

Find nyheder og pressemeddelelser om forskning i Region Sjælland.

Nyheder

Vækstpartnerskabsaftale skal styrke uddannelse og digitalisering i Region Sjælland

Regeringen og Vækstforum Sjælland har indgået en ny vækstpartnerskabsaftale, der skal fremme digitalisering og sikre nye muligheder for uddannelse, der er målrettet erhvervslivets behov.
30.08.17

Ét tryk og vagtplanen er klar

Region Sjælland er nu klar med den første automatiserede vagtplan, som i første omgang skal testes på en læge- og sygeplejeafdeling på Nykøbing Falster Sygehus. Det vil give personalet mere tid til patienterne og mere tid til udvikling og forskning.
24.08.17

Stigende aktivitet inden for forskning og innovation

De regionale opgaver med at understøtte forskning og innovation i Region Sjælland er steget i løbet af det sidste år.
03.08.17

Sommerskolen på Synscenter Refsnæs fylder 50

I 50 år har Synscenter Refsnæs i Kalundborg holdt sommerskole for børn med synsnedsættelse og blindhed. 80 børn fra hele landet kaster sig i ud i aktiviteter som løb, lave mad på bål og leg med kommunikation med stemmen.
27.06.17

Koncerndirektør gør klar til karrierestop

Koncerndirektør Lars Onsberg Henriksen, 66 år, stopper 1. april 2018 i Region Sjælland. Men først skal han færdiggøre en række store opgaver. Ikke mindst glæder han sig til, at Sundhedsplatformen går i luften i Region Sjælland.
21.06.17

​​​​

Pressemeddelelser

Mød forskere på sygehuset

Nykøbing F. Sygehus samler forskere fra de mange lokale forskningsprojekter fra Lolland-Falster i anledningen af Forskningens Døgn. Det sker torsdag den 27. april kl. 13-17 i forhallen. Alle kan kigge forbi og høre forskerne fortælle.

Presseinvitation: Patienters inddragelse i forskning

Hvordan inddrages patienter i forskning i dag? Det fortæller ph.d.-studerende og professorer om til MVU-dag, en temadag for sundhedsprofessionelle med en mellemlang videregående uddannelse (MVU).

03.04.14
29.05.17

Produktion, Forskning og Innovation (PFI)
Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at sende os en mail på reg.forsk@regionsjaelland.dk

Følg os på Facebook, LinkedIn og Twitter.

Nyhedsbreve om forskning

Sygehusene 2022

Ny sygehusstruktur skal realiseres frem til 2022.