Forskerlederuddannelse i Region Sjælland

Onsdag d. 24. maj 2017

Torsdag den 18. maj gik startskuddet til uddannelsesforløbet ”Ledelse af Forskning” i Region Sjælland.

​Produktion, Forskning og Innovation (PFI) har i samarbejde med Forskningsrådet i regionen taget initiativ til afholdelse af en forskerlederuddannelse. Kurset er en målrettet indsats, som skal styrke kompetencer inden for strategisk forskningsledelse hos forskere i regionen.

Deltagerne kommer primært fra regionens sygehuse og går på tværs af fag og videnskabelige interesser. Kompetenceniveauet spænder fra ph.d.-studerende til professorer. Det faglige indhold tager udgangspunkt i udfordringerne ved at lede i fagprofessionelle organisationer. Kurset faciliteres af konsulentfirmaet Mobilize med Søren Barlebo Rasmussen og Lars Christian Lassen som undervisere.

- Veltilrettelagt og meget professionelt forløb med mange nye indsigter i forskningsledelse, siger en af dagens kursister Heidi Bergenholtz, ph.d. fra Holbæk Sygehus.

Af hensyn til implementering af Sundhedsplatformen afvikles den første halvdel af kurset før sommerferien og den resterende halvdel i starten af 2018.

24.05.17
29.05.17

Sygehusene 2022

Ny sygehusstruktur skal realiseres frem til 2022.