Søg
 

Indstillede til Sundhedsprisen 2017

Se, hvem der er nomineret til Sundhedsprisen 2017.

Sundhedsprisen 2015
​​

Det blev Team Tvilling, Lolland, der vandt Sundhedsprisen 2017.

Foreningen består af ni handiatleter og 21 frivillige, som hver søndag mødes i Maribo til løb. Her får de handicappede mulighed for at være sammen med andre på en helt ny måde. Resultater kan skabes sammen, og der skabes nye venskaber på tværs.​

- Dommerkomiteen er fulde af beundring over, hvad vinderen af Sundhedsprisen har fået sat i værk, og hvilken helt enorm glæde og mulighed for samarbejde initiativet medvirker til, siger regionsrådsmedlem Kirsten Devantier, der var med i dommerpanelet.

Læs mere: Team Tvilling vinder Sundhedsprisen 2017​

Tre finalister dystede om prisen

Følgende var i finalen om Sundhedsprisen 2017:

  • Team Tvilling, Lolland er en forening, der skaber mulighed for, at alle trods handicap og udfordringer kan indgå i et aktivt fællesskab omkring motionsløb. Valgt af brugerne på Facebook.
  • Anton Edholm bragte sporten KROLF, en blanding mellem kroket og golf, til medlemmerne i SBG&I, hvor de nu spiller det flere gange om ugen, fordi de får rørt både ben, arme og lattermuskler. Valgt af dommerpanelet.
  • Karrebæksminde Triatlon ved Nicholas Sroczynski, der hvert år giver motionister muligheden for at prøve kræfter med en kvart jernmand.​ Valgt af dommerpanelet.

Læs mere om de tre finalister:

Sundhedsprisen 2017 stiller skarpt på frivillige​​

 

 Se alle indstillede til Sundhedsprisen 2017:​​​​

 
Oprettet
10.09.15
Opdateret
08.02.18
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Kommunikation
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø